Bouwsector (VCA)

Veiligheid heeft tot doel veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten gedurende het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met uitvoering, te coördineren en vast te leggen. Op deze wijze maken de arbeidsomstandigheden een integraal onderdeel uit van het gehele bouwproces van ontwerp tot en met de uitvoering.

Veiligheid op de werkvloer is te allen tijde belangrijk.  Binnen de bouwsector is dit echter nog belangrijker omdat werknemers in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen. Zorg er dus voor dat je personeel ten alle tijden veilig te werk kan gaan. Een aannemersbedrijf krijgt diverse opdrachten die niet altijd in een veilige werkomgeving plaatsvinden. 

Naast werkgevers, hebben ook opdrachtgevers een verantwoordelijkheid voor een gezonde en veilige werkomgeving. Zij dienen goede randvoorwaarden te creëren om gezond en veilig te werken. SALUS BV adviseert en ondersteund binnen de belangrijkste bouwprocesbepalingen op het gebied van veiligheid. Tevens implementeert SALUS BV samen met u de VCA certificering. 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Laat hier uw contactgegevens achter. We nemen spoedig contact met u op.